My Language Center-Qender Kursesh

[Kurse te gjuhes angleze] | [Kurse individuale & ne Grup] | [Mesim Online]

My Language Center – Eshte nje qender kursesh e specializuar ne gjuhet e huaja duke ofruar kurse ne:
  • Gjuhe Angleze
  • Pergatitje per provimet nderkombetare si: TOEFL, IELTS, MET etc
  • Pergatitje per Provime [Matura Shteterore, Mini-Matura, Provimet ne Universitet ]
  • Kurse individuale & ne grup [ 4-6 studente maksimumi ]

Stafi i qendres sone eshte i specializuar brenda edhe jashte vendit duke sjell eksperiencen me te mire ne fushen e mesimdhenies.
Pas nje eksperience te gjate dhe te suksesshme ne mesimdhenien e gjuheve te huaja, “My Language Center” SJELL PER HERE TE PARE NE SHQIPERI: “Mesimin Online”.

Per me shume informacion mund te kontaktoni ne: info
@mylanguagecenter.al
http://mylanguagecenter.al