alb-i shpk, per realizimin e disa projekteve te klientit tone,
kerkon Junior PHP Developer me Projekte
kontrata freelancer.
Projekt afatgjate dhe kushte te nivelit Europian.

Ju keni pervoje ne PHP, Javascript, JQuery, Laravel, etj
dhe mund te zhvilloni dhe realizoni kerkesat e klientit per modifikime te ndryshme?

Jeni korrekte ne realizim ne kohe te porosive?

Atehere, lutemi na dergoni nje permbledhje te punimeve tuaja (portofolin) me titull: Junior /Senior PHP Developer Freelancer
ne adresen alb-i@web.de
+Apliko