Shitet Pjegatrice me kontroll numerik CNC Warcom Unica per kthimin e llamarinave me gjatesi kthimi 4100mm dhe force shtypje 160 ton. Makineria eshte ne gjendje te shkelqyer teknike.

Cel. : 0682575233