Shitet Profili ne Instagram me te dhenat si ne foto!
Linku: https://www.instagram.com/albaniancolors/
-
Eshte perdorur dhe per promovim sic mund ta shihni ne Highlight dhe ka ecur mire me porosi!
Top Countries jane:
1. Albania
2. Kosovo
-
Cmimi: 60 Euro
Kontakt: tevertetahistori@gmail.com
ose ne DM te profilit.