Agjensia jone eshte duke mbledhur te dhenat e cdo vajze apo djali qe ndodhet ne fushen e modes ose qe kane deshire te hyjne ne te. Website me i madh Shqiptar eshte duke u ndertuar ne menyre qe cdo firme apo subjekt qe deshiron te reklamoje ne fusha te ndryshme, te kete akses te plote per te perzgjedhur modelen/in qe deshiron ai vete ta kete ne logon apo aktivitetin e tij. Jepini nje mundesi tjeter vetes per te zgjeruar njohjen tuaj. Ne jemi duke organizuar kontakte me disa nga firmat me te njohura te fushes se modes ne Bote dhe ne Shqiperi, ne menyre qe cdo vajze apo djale te kete mundesine ta zhvilloje endrren pertej imagjinates.


Ky website do ti perkasi cdo moshe dhe cdo fushe artit. Ne kete Website mund te rregjistrohen Vajza, Djem, Femije e te rritur qe zoti i ka dhuruar bukurine fizike..


Kush deshiron te marre pjese nga Shqiperia,Kosova,Maqedonia e Mali i Zi mund te dergojne nje CV ne whatsapp me gjeneralitet e pergjithshme, masat dhe disa foto , pasi do te publikohen per nje publik te gjere te interesuarish per pronotimet perkatese.


Ju sigurojme qe ky website do te jete nje nga faqet e para serioze Shqiptare te fushes se modes. Fusha e modes Shqiptare do te kete nje vend ku te gjithe do te duan te jene publike.


Mos ngurroni te aplikoni per te qene pjese e kesaj Faqeje, ju sigurojme qe aksesi juaj dhe mundesite do te jene 100 % me te medha se sa tani.


Cel. : 0697641727