Ofrojm kurse te gjuhes gjermane per te gjitha nivelet me metoden me bashkekohore:
[B]SCHRITTE INTERNATIONAL NEU.
Kurset jane me numer te reduktuar studentesh dhe me orare fleksibel.

Niveli A1 (A1.1 & A1.2) 9000 leke (3 muaj 3 here ne jave)
Niveli A2 (A2.1 & A2.2) 12000 leke ( 3 muaj 3 here ne jave)
Niveli B1 (B1.1 & B1.2) 15000 leke ( 3 muaj 3 here ne jave)
Niveli B2 (B2.1 & B2.2) 17000 leke ( 3 muaj 3 here ne jave)

[B]Adresa: Zona e Astirit, mbrapa bar Artisti
[B]Per me teper informacion kontaktoni ne: 0693467863