Pershendetje,

Ndryshe nga te tjerat ju tregoj menyren me te thjeshte per te pare filma me titra shqip.
Gjithashtu dhe filma te kinematografise Shqiptare (Filma Shqiptar) https://dvdshqip.com/filma-shqiptar/

DVDShqip.com, eshte website i cili mbledh informacion nga faqet e tjera dhe i bashkon te gjitha ne 1.
E thene me pak fjale cdo film eshte funksional dhe ne kualitetin maksimal te disponushem.

Ju uroj nje dite te kendshme, pershendetje.