Frigoriferi Vitrin Banak e perdorur shume pak per market ne gjendje shume te mire motorrike estetike.
Gjatesi 3m e 50 cm dhe gjeresi 1m e 30cm.

Kontaktoni ne TEL.SMS.apo Whatsapp NR : 0688333880