Cmime shumice ne Aksesore.al !

Pasqyre me kamera te integruar !
Pasqyre per makinen tuaj Full HD 1080P, me kamer para dhe mbrapa.
Realizon rregjistrim automatik me sensor levizje (motion detection) !
Inteligjente qe lehteson parkimin e makines tuaj !
Vetem per 4499 leke.

Bli tani ne : 042253169 ose vizitoni faqen tone web per me shume informacione
www.aksesore.al

Cel. : 042253169