Keni nje biznes dhe nuk jeni akoma online? Koha e reklamave ne televizor dhe tabelave ne dyqane ka ikur.
Nje profil ne rrjetet sociale eshte i domosdoshem, pasi njihni klientin me biznesin tuaj, e informoni per cfare ju ofroni dhe rrisni shitjet.
Natyrisht jo te gjithe kemi kohe te menaxhojm rrjetet sociale, prandaj ne mund te ju ndihmojme me to.
Ofroj menaxhim te rrjeteve sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, etj)


  • Research and analysis
  • Account/profile creation and branding
  • Marketing Strategies, Paid Ads Targeting
  • Content Creation
  • Interacting and engaging with customers


Cel : 068 851 32 51

Email : frenkiguess@gmail.com