Zona/Rruga : Tek Selvija Qendra bisnesit Shitet tek Selvija tek univesiteti Aldent me pamje totale nga rruga Dyqan 80 m2 ambient i brendshem, plus 15m2 ambjent i perbashket .Pasurite jane me hipoteke dhe te rivleresuara.Momentalish dyqani eshte me qira shume te kenaqshme,dhe perdoret si laborator dhe klase per Universitetin Aldent.Eshte ne kushte speciale dhe ne gjendje te shkelqyer si nga sistemet e aspirimit ashtu dhe elektrike dhe ngrohese.Shitet per arsye emigrimi.

Nuk bashkepunoj me agjensi.Flm

Cmimi : 251000E

Kontakt:Vetem mesazh tek nr 0686261441