Alb Juris- studio ligjore dhe shtepi botuese juridike, ofron nje pozicion juriste/avokate, specialiste prokurimesh me te pakten nje vit eksperience.

Kriteret qe duhen plotesuar nga kandidati:
· Te kete mbaruar ne fakultetin e drejtesise,
· Te jete dinamike, e komunikueshme dhe me aftesi marketingu, te kete eksperience ne hartim dokumentesh dhe konkurim ne prokurime
· Te njohe shume mire gjuhen angleze

Te interesuarat mund te kontaktojne vetem me email duke derguar CV dhe leter motivimi ne adresen: albjuris@gmail.com;