Shoqeria EMAS Metal Construction kerkon te punesoje 1 (nje) punetor me profesion Saldator. Kandidati duhet te kete nje pervoje prej te pakten 2 vite ne kete profesion. Paga dhe kushtet e punes nder nivelet me te larta te pageses per kete profesion bazuar dhe ne pervojen e punonjesit.

Cel. : 00355682575233