Celular.al eshte kompania lider e shitjes se telefonise celulare ne Shqiperi.
Ne sjellim kualitet perendimor,me cmimet me te mira.


Transport falas ne te gjithe Shqiperine.
Mundesi pagese me keste duke filluar nga 0% interes.

iPhone
iPhone 7 ➡ 16.500
iPhone 7/128 ➡ 17.900
iPhone 7+ ➡ 22.500
iPhone 7+/ 128 ➡25.500
iPhone 8 ➡ 21.500
iPhone 8+ ➡ 28.500
iPhone X ➡ 31.500
iPhone X /256➡ 33.900
iPhone Xr / 64 ➡ 32.900
iPhone Xr / 128 ➡ 35.900
iPhone XS ➡ 33.500
iPhone XS/256 ➡ 36.500
iPhone XS MAX ➡ 41.900
iPhone XS MAX/256 ➡ 50.500
iPhone 11 ➡ 44.900
iPhone 11 pro ➡ 55.500
iPhone 11 pro max ➡ 65.900
iPhone 12 ➡ 61.500
iPhone 12 / 128 ➡ 71.500
iPhone 12 pro / 128➡ 82.500
iPhone 12 pro / 256 ➡ 85.500
iPhone 12 pro max / 128 ➡ 95.500
iPhone 12 pro max / 256 ➡ 99.500
iPhone 13 / 128 ➡ 86.900
iPhone 13 pro / 128 ➡ 107.900
iPhone 13 pro max / 128 ➡ 119.500


Samsung
Samsung S8 ➡ 18.500
Samsung S8+ ➡ 20.500
Samsung S9 ➡ 19.500
Samsung S9+ ➡22.500
Samsung S10+ ➡ 32.500
Samsung S10 ➡ 27.500
Samsung S20 ➡39.900
Samsung S20 ultra 5g ➡ 49.900
Samsung S20+ 5g ➡46.500
Samsung S21 5g ➡ 50.500
Samsung S21+ 5g ➡58.900Samsung Note 8 ➡ 22.500
Samsung Note 9 ➡27.500
Samsung Note 10+/5g ➡ 42.500
Samsung Note 10/5g ➡ 33.900
Samsung Note 20/5g ➡ 51.900
Samsung Note 20ultra/5g➡ 72.500Apple Watch New
Apple Watch seria 7/41mm ➡ 45.900
Apple Watch seria 7/45mm ➡ 49.900


#BKT&Credins, ndarja e pageses ne 12 keste.
#Garanci 6 muaj!
#Telefona origjinale!
#Gjendja 10/10 🥇
#Gomine dhe karikues te perfshira!

Adresa 1
Rruga Petro Nini Luarasi, 150m mbi shkollen e baletit
067 20 40 224

Adresa 2
Rruga e Kavajes perballe policise bashkiake.
067 20 40 229

Adresa 3
Tek libri universitar , 100m mbi sheshin Willson ne kryqezim.
067 20 40 226

Adresa Nr 4
Ne rrugen e Durresit, 50m mbi Ministrine e Arsimit.
067 20 40 228


Adresa 5 :
Rruga Bardhyl
0672040220

www.celular.al