Jam i interesuar per nje shtepi ne ruajtje ose me qera,jam vetem dhe me pune.
Kam patur nje shtepi per gati 7 vite ne ruajtje. Do preferoja zonen e selites kodra e diellit ose kristal center. Me mjafton nje dhome e wc.
Jam person shume korrekt dhe i mirkuptueshem.

Cel. : +355694736563