PERSHENDETJE ,
JAM DRITA 25 VJECE.
KAM MBARUAR STUDIMET PER INFERMIERI DHE MASTERIN PER KIRURGJI,
GEZOJ NJE EKSPERIENCE PUNE PREJ 1VITI si Infermiere.

AFTESITE E MIA KANE TE BEJN ME:

1.Mjekimin e plageve septike si dhe aseptike.
2.Njohuri mbi instrumentat dhe pregatitjen e fushes operatore.
3.Dhenia e kujdesit infermieror.
4.Njohuri shum te mira ne dhenien e asistence infermierore ne fushen e Rinoplastikes.
5.Njohuri per perdorimin e pajisjeve estetike qe kane te bejne me epilimin (Diod 808 IPL).
6.Administrimi i Medikamenteve ne rruge Orale ,Muskulare, Subkutane , Venoze dhe Intravenoze.

ADAPTOHEM SHPEJT NE PUNE,
GEZOJ MOTIVIMIN TI PERSHTATEM POZICIONIT VAKANT ME ORARE FULL TIME,
PART TIME DHE FLEKSIBEL SIPAS KUSHTEVE DHE POLITIKAVE TE PUNES.

Cel. : 0693116555