Karikues 100% orgjinal per te gjitha modelet Iphone 6/6+/6s/6s+/7/7+/8/8+/X dhe te gjitha modelet Ipad. Mbrojeni telefonin tuaj nga demtimet qe sjell karikuesi fallco.

Cel. : 0676100597