Shes Pajisje per transmetimin e video dhe audio te kamerave ne dvr ose tv .

Cmimi: 30€

Fuqia: 1W
Frekuenca: 2.4 Ghz

PAJISJA ESHTE E PAPERDORUR.Cel. : 068 32 99 353