Zona/Rruga : afer ujesjellesit UKT

Apartamenti ndodhet midis restorant Durrsit dhe tregut Medreses. kati 2. 2 dhoma pozicionohen nga unaza,1 mbrapa.dhomat jan te ndricuara gjat gjith dites.
Nuk ka lageshtire. para dhe pas pallatit ka hapesir parkimi.pallati esht ekzistues, me rinovimet baze te bera.muret e jashtme dhe te brendshme 50 cm ndertuar nga ushtria
per ata qe kerkojne nje shtepi pa hile ku te ndihen te SIGURT nga cdo dukuri natyrore!


Cel : 0698609321