Zona/Rruga : Ferit Xhajko Te Tregu Medresese

URGJENT!shes dhomen

buze unaze te Tregu Medreseshes dhomen plus ambjentet e perbashketa te 1 Apartament 2+1 Te Tregu Medresese. per magazin ose banim..gjithashtu me mundesi blerje te gjith Apartamentit. ne Apartament jeton vetem 1 person e moshuar.Apartamenti ndodhet midis restorant Durrsit dhe tregut Medreses. kati 2. 2 dhoma pozicionohen nga unaza,1 mbrapa.dhomat jan te ndricuara gjat gjith dites.nuk ka lageshtire. para dhe pas pallatit ka hapesir parkimi.pallati esht ekzistues,me rinovimet baze te bera.muret e jashtme dhe te brendshme 50 cm.ndertuar nga .ushtriaCel. : 0698609321