Zona/Rruga : tirane

Shitet fabrike prodhimi dhe shperndarje ne Tirane
Fabrika per prodhimin dhe shperndarje e Akullit.
Eshte prej kohesh ne gjendje pune.
Fabrika siguron fitimi te kenaqeshme mujore.
Eshte nje nder pikat me te rendesishme te shperndarjes se akullit.
Cmimi 150.000 euro