-Hostel Elior ofron fjetje duke filluar nga 10 euro/nata perfshire dhe mengjesi ne cmim.

-Dhome me 3-krevat 10 euro krevati/nate.
-Dhome me 2-krevat 10 euro krevati/nate.
-Dhome me 1-krevat 17 euro/nate.
-Dhome dopjo me 25 euro/nate.

Dhomat jane te pajisura me Parket, Kondicioner, Tv, Wifi dhe Bar 24 Ore.
Sherbim 24 ore.

Rr. Bedri Cullhaj 2, Tirane.

Instagram: hostelelior

Cel:0698729803 Viber/whatsup.