shes nje xbox 360 per arsye mosperdorimi.xbox eshte ne nje gjendje mjaft te mire pasi eshte perdorur vetem pak.xbox eshte i pajisur me chip gjithashtu shoqerohet me 2 leva origjinale ku njera prej tyre eshte e sapoblere.gjithashtu jane te perfshira dhe 4 disqe lojrash.cmimin edhe mund ta negociojme ne varesi te kerkeses tuaj.pres ofertat tuaja ne numrin tim te telefonit(thirrje,sms,whatsapp).ja kalofshi mire!!!

Cel. : +355693284933