Studio Avokatie "Hajdinaj&Partners" ofron konsulenca juridike dhe sherbime avokatie.
Studio ka eksperience disa vjecare ne te gjitha fushat, si prsh: Civile, Penale, Administrative, Familjare.
Ceshtjen pranohen te ndiqen si me pagese cash dhe me perqindje, apo sipas marreveshjes se paleve.Cel. : 0692708285