Shitet faqe interneti, kjo faqe interneti nuk eshte thjeshte nje faqe por nje koncept dhe nje biznes i cili sjell vazhdimisht te ardhura, kerkon dike te motivuar i cili do te punoje dhe te kete eksperience sadopak ne menaxhim. Puna me e madhe eshte bere, kliente te regjistruar te cileve mund tju perseritet kontrata, faqe facebook me 10000 pelqime e bashkangjitur me faqen. Shitet per arsye largimi nga Shqiperia. albguide.al
Per pyetje te metejshme me kontaktoni tek numri i telefonit nepermjet WhatsApp pasi numri eshte Suedes.
0046720266096

Cel. : 0046720266096