Tirane, ofrojme vend pune Java Developer - me eksperience

Kompania FORWARD kerkon kandidate me profil Java Enterprise Developer per degen e saj ne Tirane. Pozicionet e ofruara (full-time) parashikojne programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.
FORWARD eshte nje kompani e kontrolluar nga OMNIAWAY, kompani italiane me eksperience 15 vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).


Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
- eksperience pune 6 muaj - 2 vjecare me Java Standard Edition dhe Java Enterprise Edition
- njohuri te gjuhes italiane te nivelit (te pakten) mesatar
- njohuri mbi web/application server (psh: Tomcat, Apache, JBoss, ecc)
- eksperience me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
- njohuri mbi HMTL, CSS, Javascript, jQuery si instrumenta te programimit front-end
- aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
- parapelqehet eksperience ne framework JBoss Seam e Java Server Faces
- perdorim i Eclipse si IDE programimi
- arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)


Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne gjuhen italiane ne adresat: job@forward.al ose info@forward.al
+Apliko