Zona/Rruga : LAGJIA 13- PLAZH DURRES - HOTEL ADRIATIKU

BEJ NDERRIM PASURISH - NE DURRES DHE VLORE
ME APARTAMENTE NE TIRANE.

AMBIENTET E MIA JANE ME HIPOTEKE DHE - NDODHEN NE
PLAZH DURRES- PERBALLE HOTEL ADRIATIKUT NE RRUGE KRYESORE- TIPE TE NDRYSHME
DHE NE VLORE NE VIJE TE PARE NE DET - NE PLAZHIN E VJETER ME RERE KU KALON SHETITORJA E RE LUNGO MARE

E-MAIL: 3aconstruksion@gmail.com
CEL 0692083410


Cel. : 0692083410