KERKOHET IT PER PROGRAMIM HTML/ CSS

Kerkojme per te punesuar nje person qe ka njohuri mbi IT-ne.
JavaScript & Node.js Ionic (V1 ose V2), Angular.js (V1 ose V2), Mongo.db,
Linux Web Servers, MongoDB, webdesign, Android and iOS SDKs nodejs, etj ne menyre qe te punoje si dhe ndjeke nje projekt per nje aplikacion telefonik.Eshte i lutur kushdo qe e ndjen vehten te afte ne kete fushe te na kontaktoje.Skills RequiredWebsite DesignLinuxAndroidMySQLiOS Development
Ju Mirepresim


Cel. : 022249999