Vendndodhja, Torre Drini.

Siperfaqja totale 64 m2.

Zyra ka nje korridor ku mund te rrije nje sekretare dhe nje banje sherbimi.

Ne zyren me te madhe mund te vendosen lirshem 3 tavolina pune, pervec dollapeve,

Ne dhomen tjeter ka nje tavoline mbledhjesh, por mund te vendoset edhe nje tavoline pune.

Cmimi 700 Euro/muaj

Tel. Kontakti: +355682046950