Goma + Disqe Alumini Nr. 20, Sasia 4 cope
Per makinat : Volkswagen Phaeton ose Mercedes Benz AMG dhe per tipe te tjera
Te sapo ardhura nga gjermania, 4 muaj te perdorura
Gjendje shume te mire
Cmim i diskutueshem

Tel. : 0699224703
0692588592