Zona/Rruga : Rrg kavajes,durresit,elbabasanit,komuna,21

Mar shtepi te kompletuar mire me qera ne zonen e 21,rrg kavajes,rrg durresit,rrg elbasanit,don bosko,komuna dhe perreth qendres deri ne 200 euro.shtepia te jete 1+1.vetem me foto te kontaktojne.

Cel. : 0693505287