Oferte - Panele Diellore 300 Liter. me 3 pasqyra extra full blue 6m,2.

- Prodhime te certifikuara greke.
- Garanci 5 vjecare.
- Bejme montimin e tyre ne tarace dhe cati.

Magazina Qendrore: Rr. Siri Kodra, Ish-Frigoriferi, Tirane.
e-mail: eurosol-al@outlook.com
Cel. : +355 68 2048301


Cel. : +355682048301