Shes aparat tensioni marka Japoneze Omron MX2 Basic

-Matje e tensionit te gjakut ne pjesen e parakrahut automatike
-Tregon njekohesisht tensionin e gjakut dhe pulsin
-Mbyllje automatike mbas 5 min
-Me karikues
-Klinikisht e testuar

Cmimi 4000 Lek.

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefonit 0682073731

Faleminderit!

Cel: 0682073731