Shes kasa druri masiv per transport dhe magazinim malli.

Secili element ka permasa 80 cm x 120 cm, h= 20 cm.

Perdoren per te mbrojtur artikujt nga thyerja dhe demtimi gjate transportit dhe per magazinim malli.

Cmim 400 Leke/cope

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefonit 0682073731

Faleminderit!


Cel. : 0682073731