Shes sharre elektrike me reostat per shpejtesi pune te gradueshme sipas materialit qe doni te prisni.

Pret dru, alumin dhe materiale te tjera.

Ne gjendje shume te mire pune.

Cmimi 2900 Leke!

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefonit 0682073731

Faleminderit!

Tel. : 0682073731

Cel. : 0682073731