Pozicioni: Menaxher Shitjesh per Horeca, TIRANE.

Kompania "B.M"shpk me aktivitet tregtar dhe shtrirje ne te gjithe Shqiperine dhe vendet e Ballkanit, ka eskluzivitet shitjen e Pijes energjike B52 origjinale nga Hollanda, Birren Bavaria me alkol dhe pa alkol nga Hollanda, Birren artizanale Hollandeze "La trappe" me 8 kode, disa Birra Belge si Palm, Rodenbach Alexander, Brugge Tripel, Cornet, Urthel, lengje frutash importi, etj. B.M shpk kerkon te punesoje nje Menaxher Shitje qe te plotesoje kriteret dhe te marre persiper pergjegjesite e meposhteme:Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:


1. Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Marketing)
2. Te ketė eksperience pune minimalisht 1 - 3 vjet si menaxher ne HORECA
3. Te zotėroje programet baze te kompjuterit.
4. Te kete njohuri te gjuhes angleze.
5. Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
6. Te kete aftesi te mira per te punuar ne grup.
7. Te zoteroje patente te klasit B.
8. Te banoje ne Tirane

Detyrat dhe Pergjegjesite:


1. Te promovoje, te shese produktet eskluzive te kompanise ne HORECA(bare, restorante, hotele).
2. Te mirembaje klientet ekzistues duke ndertuar nje mardhenie korrekte dhe sherbim cilesor nė zonen e caktuar.
3. Te hape klientė tė rinj, te punoje per zgjerimin e tregut dhe te rrise nivelin e shitjeve sipas objektivave.
4. Te mbeshtese agjentet e shitjes ne funksionimin sa me mire te mardhenieve me klientet dhe te monitoroje shitjet ne Horeca.
5. Tė informohet nė mėnyrė tė vazhdueshme mbi zhvillimet ne HORECA, konkurentet dhe te propozoje masa per zhvillim.

Kushtet qe ploteson Kompania.
1. Page baze +bonus per kapjen e objektivave. Paga e kenaqeshme sipas tregut.
2. Makine per levizje.
3. Telefon dhe sistem informacioni per punen.


Te interesuarit te paraqesin CV-te e tyre te shoqeruara me FOTO ne adresen: burimenjerezore@bm-shpk.com

Aplikimet mbyllen me date 20 PRILL 2021.


Duke ju falenderuar per aplikimin tuaj, ju njoftojme qe do te kontaktohen nga Kompania vetem aplikantėt e perzgjedhur pėr interviste.
TE DHENAT TUAJA DO TE TRAJNOHEN SIPAS LIGJIT NE FUQI.
+Apliko