Marine.al,
ACS Marine- Durres

Ofron Filtra dhe pjese kembimi per motorre 4-kohesh.

Mercury Verado 300 Cv


Filtėr Vaji Product Code: 35-877769K01
Filtėr injeksioni Product Code: 35-879885K
Filtėr Benzine Product Code: 35-8M0060041
Filtėr bazamenti Product Code 35-802893Q01
Filtėr ajri Product Code 826134T
Anoda zingu Product Code 35-893318T02
Anoda zingu Product Code 880653
Anoda zingu Product Code 893404
Anoda zingu Product Code 76214T5
Termostat Product Code 892864T04KIT
Tensioner rripi turbine Product Code 8M6003035
Gomina helike Product Code 835257K-1


HONDA oil filter
Yamaha oil filter 5GH-13440-20 and Honda 50 HP
YAMAHA oil filter
Yamaha oil filter 69J-13440-100 and Mercury 225 HP
Yamaha oil filter N26-13440-00
Mercury oil filter EFI 40/60
Mercury oil filter EFI 80/90/115
Mercury Verado oil filter 4 cylinders
Suzuki oil filter DF8/9.9/15/20
Filtro olio Suzuki DF40/50/60/70
Suzuki oil filter DF140
Suzuki oil filter DF90/100/115 PZ
Adresa : L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi", Prane kopshtit "Sotir Noka " Durres"
Cel: 069 40 24 310
Web: www.marine.al
Mail: info@marine.al
Detare, Detari, Pjese Marine, Pjese Nautica, Ankorim Ornexhim , Spiranca Shtrat Spirance e Amortizator , Ēikrik elektrik dhe manual, aksesore per karrela, Cima Litare, Rrema, Artikuj Metalike Inoksi, Vida, Pistona gazi, artikuj inoksi , Elektronike dhe Lundrimi , Busulla, Dylbi, Harta, Elektronika , Instrumenta meterologjik , Harta detare , Hidraulike Sanitare , Pompa mekanike dhe elektrike, koka dushi , Pompa sentine, helika pompe uji, pompa autoklavi , Rakorderi Filtra, Fasheta, Tuba, Tapa shkarkuese, Lavaman, Furnella, Frigorifer etj. Mirembajtja, Izolante, Detersive, Bojra , Motor Varkash e pajisje motori , Protektore zingu, Sofieto motori, Timoneria, kavo drejtimi, adaptore, grupe gazi dhe timoni, Tenda per skafe, Bazament motori, Marmita dhe krahe stabilizues – flape ,Serbatore, Helika, Helika pompash , Shkronja dhe targa, Llastike, Rripa, Ski ujore,lodra ujore me fryerje , Pajisje per gomone , Guarnicione Rrip,pulexhe,gomina,termostat,kushineta , Pajisje Elektrike , Drita sinjalistike, Fenere , Elektrike dore, Bateri , Drita, Abazhure, Materiale elektrike , Elekronika, radio, autoporlant dhe antenna , Pajisje Kuverte , Kavo Direke ,-Plumbues dhe aksesore per direke , Terminale e Redanxha ,Tirante dhe aksesore, Mosketoni dhe Gameta , Moschettoni dhe ganxha , Dyer, Oblla, Dritare , Tapa imbarkimi, dyer ,Unaza e unaza ngritese – golfari, Kalunj dhe pasteke, Parmake mbajtes, mbajtes kallami, kandeliere , Spina , Kapse plastike , Bllokues litari , Pajisje te ndryshme per bord , Mjete multifunksionesh, butona mbylles etj , Shenues ere, Flamur , Kit pastrami , Mobilje, Mbajtese objektesh , Mjete te ndryshme, Tesut , sfungjere e aksesore , Pajisje Velash , Ēikrike – Bozzelli , Kapese litari