Jap me qera license: TEKNIK I LARTE NE INDUSTRINE USHQIMORE.

Licensa ofrohet per fabrika te teknologjise ushqimore dhe industriale (vaji, birre, qumeshti, etj.), punishte nenproduktesh bulmeti, restorante, pasticeri, pastrim kimik etj.

Tel: 0699400800