Karburanti: Diezel
Ngjyra.....: jeshile
Kamjo......: automatik
Ftohja.....: Klima
KM.........: 450.000

Te gjith ato qe jane te interesuar per autobuze urban Reno Agora te me kentaktojne.
Jane ne gjendje perfekte teknike,
varjojne nga 420.000km-520.000km.
Ndodhen ne paris.
Nuk ju bie te paguani 7500 euro pasi zbritet nje komision dhe shuma shkon ne 6750euro.
nga kjo shume 1750 euro per cope jepet kapar

Cel. : +355695527363