Shitet per arsye familjare, biznesi i konsoliduar prej 10 vjetesh ne treg,
si distributor me ekskluzivitet te 4 markave kozmetike dhe aksesore per duhan cigaren
ne te gjithe Shqiperine


per me shume Tel. 0692390223