Shes navigator marka GARMIN USA ne gjendje perfekte me harta te azhornuara te Evropes per kamion dhe autobuze. Nuk ka nevoje per lidhje me internet.

Me bateri te brendshme per perdorim edhe pa ushques, me kod kundra vjedhjes, me vend per karte memorie, per muzike, foto, video etj.

Mundesi perzgjedhje gjuhe dhe zeri Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Spanjisht, Greqisht, Turqisht, Rusisht, etj.

Cmimi i shitjes 5'000 lek.

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne nr 068 20 73 731.

Faleminderit!