Shes dritare alumini te reja, prodhuar ne Gjermani.

Me xham tek dhe dopio si me poshte:

-xham tek

permasat 120cm x 60cm, cmimi 2'000 Leke/copa
permasat 120cm x 80cm, cmimi 3'000 Leke/copa

-dopio xham

permasat 120cm x 60cm, cmimi 2'500 Leke/copa
permasat 120cm x 80cm, cmimi 3'500 Leke/copa

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefonit: 0682073731