Shes dritare druri masiv te reja, Made in Germany, per shtepi druri, tualete, bodrume, papafingo etj,

me dopio xham, hapje vertikale dhe horizontale,

permasat jane:

-120 cm x 50 cm cmimi 7'000 lek
-100 cm x 50 cm cmimi 6'500 lek
-80 cm x 40 cm cmimi 5'000 lek


Te interesuarit jane te mirepritur te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0682073731

Faleminderit!