Kompania jone eshte pjese e nje nga subjekteve me prestigjioze ne Shqiperi,
e cila operon ne fushen e shitjeve me pakice.
Per butiken ne zonen e bllokut, me veshje te shtrenjta,
me ekskluzivitet nga firmat me te njohura ne fushen e modes italiane si:
Blumarine, Red Valentino, Zegna, Armani Collezioni, Corneliani.
ne kerkojme:

Shitese ne butik

Fokusi Kryesor i pozicionit te shiteses
eshte t'i ofroje klienitit nje nivel te larte sherbimi, duke reklamuar produktin
dhe te arrije nje numer te larte shitjesh.

Kriteret e Punes
-te kete eksperience pune ne profesionin (e shiteses)
-mosha nga 25 - 40 vjec
-me arsim te mesem
-me aftesi te mira komunikuese dhe pasjon per veshjet
-te pershtatet lehte ndaj situatave te ndryshme
-tė jetė fleksibėl, e adaptueshme, energjike dhe e besueshme
-e afte te punoj e pavarur si edhe te nderveproje ne grup

Dergoni ju lutem CV-ne sebashku me leter motivimi dhe referencat tuaja
ne adresen alb-i@web.de
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne 069 33 27 078.
+Apliko