www.myshop.al
Shesim dhe prodhojme zgara pjekjeje per te gjitha llojet e mishit si qengji, pule, peshku etj.Zgarat jane te nje punimi shume cilesore ku pjeset dhe aksesoret kryesore jane prodhim Greke.


"Ju mirepresim ne dyqanet tona".

Adresa : "Unaza e re 50 metra nga nga rrethrrotullimi i Shqiponjes ,ish dogana Tirane."

Cel. : 0683704856