iServiceIT.al - Your technology support!

Gjithcka per kompjuterin tuaj!

Mirembajtje /Asistence Teknike Online dhe Onsite / Servis / Riparim / Formatim per Laptop dhe Kompjutera Desktop...

Aksesore te ndryshem elektronik

Asistence Teknike dhe sherbim ne bizneset tuaja !

Konfigurim rrjeti

Programime dhe Dizenjim webfaqesh per biznese dhe individe

Sherbime ONLINE

Mundesi reklamimi


Per me shume: www.iserviceit.al/ www.itechalbania.blogspot.com /itechalbaniainfo@gmail.com / info.itechalbania@gmail.com

INSTAGRAM : iserviceit.al
Facebook : iTech.al
Web : www.iserviceit.al
E-mail : info.itechalbania@gmail.com
Cel : +355672244722

Adresa : Rr.Elbasanit , Sauk i Ri , Tirane


iService IT.al - Your technology support!