FTESE PER OFERTE PER KONKURIM
PER BLERJEN E AKSIONEVE TE SHOQERISE ANONIME “ CAPITAL INVEST “ Sh.a
( Institucion Financiar Mikrokredie)


Shoqėria “Capital Invest” Sh.a /Institucion Finaciar Mikrokredie licensuar nga Banka e Shqiperise me dt. 04.08.2010, Licensa Nr. 19, me seli aktiviteti nė adresen : Rruga “Sheh Ahmet Pazari nr . 2/1 Tirane, fton palėt e interesuara tė ofrojnė njė ofertė per blerjen e 20% tė aksioneve tė shoqerisė anonime, me kapital privat.

Instruksionet dhe materialet pėrkatėse pėr ofertat konkuruese do tė behen tė mundura pėr blerjen nga palėt e interesuara tek Selia Qendrore e Kompanise, ne adresėn: Rruga “Sheh Ahmet Pazari” nr 2/1 Tiranė.

Nė keto materiale perfshihet nje Memo Informative e cila permban informacion tė rėndėsishem nė lidhje me kompanine si dhe shitjen e aksioneve, sikurse edhe informacion ne lidhje me kushtet perkatese te tregut aksioneve te shoqerive financiare jo bankare ne Shqiperi. Nė vazhdim, si pjesė e investigimit te “due diligence”-s pėr aksionet e propozuara pėr shitje, konkuruesit potenciale do te kene akses ne nje Data Room ne te cilin mund te inspektohen dokumentat pėrkates nė lidhje me veprimtarine e subjektit ” Capital Invest “Sh.a

Shprehja e interesit duhet tė dėrgohet me shkrim nga subjekti konkurues , person fizik ose juridik,pranė Drejtorisė sė Pėrgjithshme tė “Capital Invest” Sh.a nė adresėn :

Rruga “Sheh Ahmet Pazari” nr 2/1
Tiranė , Shqipėri
Personi i kontaktit: Cel. 0682006290

Tel. : 2363003

Cel. : 0682006290