Shitet multimedia skystar 2 , mund te perdorni dhe cardsharing ne komp pa patur nevoje paisje te tjera .https://www.technisat.com/de_DE/SkyS...352-6910-1840/
me porte pci , dhe mund te shihni transmetimet satelitore ne kompiutrin tuaj .

Cel. : 0692630004

WhatsApp