Kompleksi Turistik Ermiri Palace,
i pozicionuar ne breg te Detit Adriatik ne Shengjin,
Lezhe ofron nje mundesi te kendshme per te kaluar pushime te paharruara.
Hotel – Bar – Restorant – Pub – Disko Verore – Parking
Nderthurja magjepsese e detit me gjelberimin e pishave
dhe arkitektura moderne krijojne nje ambjent te perkryer per pushimet tuaja!
Per nje jave romantike, pushime dhe festa familjare,
martesa apo organizim konferencash dhe seminaresh,
Ermiri Palace ju ofron ate qe ju deshironi!
Cel. : 0692168930

WhatsApp