Zona/Rruga : Reshit Collaku.

Jepen apartamente me qera ditore ne Tirane, prane qendres. Ambientet jane komode, me mobilje moderne dhe te pajisura me te gjitha kushtet e nevojshme; kondicioner, televizor,
internet, etj. Cmimet variojne 5600-5900 lek/nata .. Per me shume informacion ose rezervime:

Tel +355698801181
Instagram: @choosebalkans.
Facebook: Choose Balkans
Website: www.choosebalkans.com


Cel. : +355698801181

WhatsApp